nieuws

Eerste editie van de Smulgids gepresenteerd

Bedrijfsvoering 1298

Eerste editie van de Smulgids gepresenteerd

De eerste editie van de Smulgids is gepresenteerd tijdens het Frituurwereld Event van ProFri in Houten. In de gids staan cafetaria’s en speciaalzaken die volgens de vakvereniging een omweg waard zijn.

De eerste editie van de Smulgids werd door ProFri-voorzitter Hans Hus uitgereikt aan twee leden van het eerste uur en oud-bestuurders: Gerard Harzevoort, eigenaar van AnyTyme The Place To Be in Emmeloord (twee vestigingen) en Patrick Nieuwveld van Cafetaria Nieuwveld in Hoogvliet.

De eerste editie bevat bedrijven die het Goed Gefrituurd Keurmerk hebben bemachtigd, en/of in het bezit zijn van een of meerdere oorkondes ‘Met Goud Bekroond’ voor ambachtelijke specialiteiten.

Smulgids

Vlnr: Gerard Harzevoort (links) en Patrick Nieuwveld (rechts) krijgen de eerste plaquettes van de Smulscore uitgereikt van ProFri-voorzitter Hans Hus.

Lid van ProFri

Van de 63 bedrijven in de Smulgids zijn 62 lid van ProFri. Volgens directeur Frans van Rooij is dat echter geen voorwaarde, omdat bedrijven die geen lid zijn ook de keurmerken kunnen aanvragen, weliswaar zonder de korting die leden ontvangen.

Smulgids

Reviews via Smulscore

Tijdens het Frituurwereld Event in Houten is naast de Smulgids ook de Smulscore gelanceerd. Dit is een website waarop consumenten reviews kunnen achterlaten over de cafetaria, snackbar of frituur die ze hebben bezocht. Alle informatie in de gids staat ook op Smulgids.nl, inclusief landkaart. Op deze website zijn ook de naw-gegevens te vinden van de frituurzaken die lid zijn van de vakvereniging.

Met de Smulgids en de Smulscore wil de vereniging het imago van de frituurbranche bij de consument verbeteren. Het is de bedoeling dat er elk jaar nieuwe bedrijven bijkomen.


Reageer op dit artikel