nieuws

De Frietbar opent in voormalig pand van Rpel in Eindhoven

Bedrijfsvoering 2168

De Frietbar opent in voormalig pand van Rpel in Eindhoven

Wie in Eindhoven gewend was bij Rpel een frietje te halen, kan dat vanaf de vierde week van oktober bij De Frietbar doen, in hetzelfde pand aan de Keizersgracht.  ‘Als je langskomt, zul je het niet meer herkennen’, zegt ondernemer Mick Luining.

Luining (23) wil met De Frietbar de lijn van Rpel doorzetten, maar wel een breder assortiment presenteren. Ten eerste wil hij meer doen met de verse friet. ‘We hebben loaded fries, friet met bijzondere toppings’, laat de jonge ondernemer weten. ‘Daarnaast breiden we het aantal snacks uit en lanceren we een broodjesconcept zodat we meer kunnen bieden tijdens de lunch.’

Compleet verbouwd

Het interieur is compleet op de schop gegaan. ‘De hele zaak is verbouwd. Alles is geschilderd en er staat een nieuwe balie. Als je langskomt, zul je het niet meer herkennen.’ Luining verklapt alvast dat het interieur goudkleurige accenten heeft. De Frietbar heeft plek voor 35 tot 40 gasten.

Luining heeft een aantal jaar ervaring in de horeca en runt De Frietbar met twee compagnons die op de achtergrond willen blijven.

Rpel gesloten

In het pand van De Frietbar zat tot september Rpel, een biologische snackbar. Deze werd in december 2016 geopend door Roel Engelen en Maarten Wijnen. De precieze reden van de sluiting is niet bekend.

Reageer op dit artikel