nieuws

De Beren bezorgrestaurants maakt groeispurt

Bedrijfsvoering 381

De Beren bezorgrestaurants maakt groeispurt
Franchisenemers Max de Lange en Vincent Verweij tijdens de opening van bezorgrestaurant De Beren Leiden-Zuid

Binnen een tijdsbestek van drie weken heeft De Beren drie nieuwe bezorgrestaurants geopend. De groeispurt past bij de ambitie om heel Nederland te veroveren. Dat is echter niet makkelijk.

De drie nieuwe bezorgrestaurants van De Beren zijn te vinden in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid en Apeldoorn-West. De teller staat nu op 23. Volgens het bedrijf is de groei kenmerkend voor de interne kansen bij De Beren.

Franchisenemers van De Beren

De franchisenemers die aan het roer staan van twee van de drie geopende vestigingen, hebben al een ruime staat van dienst bij het bedrijf. Het bezorgrestaurant in Dordrecht-Zuid is alweer de derde vestiging van franchisenemers Kim Korthorst en Wiekash Sheombarsing.

Ook de franchisenemers in Leiden zijn geen onbekenden voor de formule; Max de Lange en Vincent Verweij groeien door vanuit hun rol als vestigingsmanagers naar eigenaars van een eigen bezorgrestaurant. Leander Korenromp opende zijn eerste vestiging in Apeldoorn-West.

De Beren

Het nieuwe bezorgrestaurant in Apeldoorn

Zoektocht naar panden

Het doel van De Beren bezorgrestaurants, om drastisch te groeien en daarmee heel Nederland te veroveren, wordt naar eigen zeggen vermoeilijkt door de zoektocht naar geschikte panden. ‘De zoektocht naar panden verlangzaamt ons groeiproces’, zegt marketing manager Harrit Boonstra. ‘Daarom zoeken we momenteel een manager expansie & acquisitie die ons hierbij gaat helpen.’

Volgens Boonstra kan De Beren binnen twee jaar groeien naar 50 vestigingen. ‘Dat doel houden we voor ogen’, aldus Boonstra, die laat weten dat nummer 24 al op de planning staat voor dit jaar, in Beverwijk.

Spareribs, burgers en saté

Bij De Beren bezorgrestaurants kan de consument complete maaltijden afhalen of laten bezorgen, thuis of op het werk. De formule staat bekend om spareribs, saté en burgers, maar tegenwoordig ook van een gezonde maaltijd, vegetarische en vegan opties.


Reageer op dit artikel