nieuws

Bram Ladage verwent ouderen voor tweede jaar op rij met friet

Bedrijfsvoering 252

Bram Ladage verwent ouderen voor tweede jaar op rij met friet

Bram Ladage trakteert ouderen voor het tweede jaar op rij op gratis friet tijdens de Nationale Ouderendag, 4 oktober. Dit jaar zijn bewoners van Humanitas Akropolis in Hillegersberg de gelukkigen.

Rond het middaguur wordt de friet uitgeserveerd aan de bewoners door zowel vrijwilligers van het huis als door de directieleden van Bram Ladage; Wesley en Rocco Ladage. Naast dat Bram Ladage zelf de ouderen eens goed in het zonnetje zet, roept de Rotterdamse patatketen horecaondernemers op om hetzelfde te doen en er een jaarlijkse traditie van te maken.

Ieder jaar opnieuw

‘Daarom roepen we de horecaondernemers op om Nationale Ouderendag te blokken in hun agenda en ieder jaar opnieuw deel te nemen aan dit mooie initiatief. Op deze manier kunnen we honderden ouderen in Rotterdam jaarlijks in het zonnetje zetten’, aldus Rocco Ladage.

Cafetaria Nieuwveld

Tijdens de Nationale Ouderendag van 2018 zette Bram Ladage dit initiatief in gang. Toen kregen de bewoners van Laurens woonzorglocatie Stadszicht in Rotterdam een gratis patatje. Andere ondernemers volgens, waaronder Patrick Nieuwveld van Cafetaria Nieuwveld in Hoogvliet.


Reageer op dit artikel