nieuws

Voormalige maaltijdbezorger opent Spare Rib Express

Bedrijfsvoering 383

Voormalige maaltijdbezorger opent Spare Rib Express
Franchisenemer Kenneth van der Poel begon ooit als maaltijdbezorger bij Spare Rib Express

Foodserviceketen Spare Rib Express heeft een nieuwe takeout & delivery-locatie geopend in Nijkerk. Dit is het 58e bezorgrestaurant voor de formule.

Woensdag 18 september 2019 opende de deuren van een splinternieuw bezorgrestaurant in Nijkerk. Franchisenemer Kenneth van der Poel begon ooit als maaltijdbezorger bij Spare Rib Express Purmerend en raakte bevriend met de eigenaar van Spare Rib Express ’t Gooi. Al snel ontstond de interesse in sw franchiseformule.

Locatie met veel potentie

De zaak is gevestigd aan het Van Reenenpark 39, vlakbij het NS station van Nijkerk en aan de rand van het centrum. Een prachtige locatie met veel potentie, zegt de ondernemer. ‘In en rond Nijkerk merkten we in aanloop naar de opening al veel interesse op vanuit omwonenden.’

Spare rib-proeverij

De grand opening van Spare Rib Express Nijkerk vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019. De opening zal traditiegetrouw gepaard gaan met een smakelijke openingsactie. Onder het genot van een spare rib-proeverij kunnen liefhebbers het nieuwe bezorgrestaurant komen bewonderen.


Reageer op dit artikel