nieuws

Nieuwe eigenaren heropenen Foodmaster Oudewater

Bedrijfsvoering 1613

Nieuwe eigenaren heropenen Foodmaster Oudewater

Ondernemers Patrick Konjer en Jaco Gelderblom zijn de nieuwe eigenaren van Foodmaster Oudewater. De zaak is een aantal weken dicht geweest en gaat op 4 oktober weer open.

De nieuwe Foodmaster-ondernemers Patrick Konjer (23) en Jaco Gelderblom (40) zijn samen eigenaar van meerdere horecazaken in binnen- en buitenland. In Spanje hebben ze een eetcafé en een discotheek in Lloret de Mar en een eetcafé in Malgrat de Mar.

In Veenendaal hadden ze tot voor kort een vestiging van Multivlaai, maar ze gaan op een andere locatie onder Supervlaai verder.

Hulp van zus in de snackbar

Patrick Konjer zal Foodmaster Oudewater gaan draaien met de zus van Jaco, Esmeralda Gelderblom. Jaco richt zich voornamelijk op de vlaaierie in Veenendaal. Voor de ondernemingen in Spanje hebben ze een manager aangenomen die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken.

Bezorgen en plannen voor uitbreiding

De snackbar is 80 vierkante meter groot en heeft 17 zitplaatsen. De ondernemers zijn van plan om te gaan bezorgen, maar willen eerst de zaak goed laten draaien. Ze hebben de ambitie om na verloop van tijd meer Foodmasters te openen, alsook andere horecazaken in Nederland.

Over Foodmaster Oudewater

Marcel Wessels opende Foodmaster Oudewater in 2013. Hij runde de cafetaria in het dorp tot maart 2018. Een medewerker nam het van hem over, maar hield het naar een jaar voor gezien.


Reageer op dit artikel