nieuws

Lekkerste Wedstrijden trapt af met trendtour

Bedrijfsvoering 140

Lekkerste Wedstrijden trapt af met trendtour
Michelle de Bruijn, van Spare Rib Express Den Haag, hard aan het werk met haar Tokio Burger. Hiermee zou ze uiteindelijk de derde plaats veroveren in 2018.

De kick-off van De Lekkerste Wedstrijden 2020 vindt op 30 september plaats in Utrecht. De organisatie heeft een trendtour gepland om de talenten te inspireren en te enthousiasmeren voor de wedstrijden tijdens de komende Horecava.

‘In Utrecht gebeurt natuurlijk van alles op horecagebied’, zegt Bernd Beekman, organisator van de Lekkerste Wedstrijden. ‘De zaken die we bezoeken, hebben een link met de verschillende wedstrijden die we organiseren. Maar in het algemeen gaat het om inspiratie opsnuiven. En proeven natuurlijk.’

Alle wedstrijden komen terug

De trendtour van de Lekkerste Wedstrijden in Utrecht is meteen het startsein voor de inschrijvingen, die meteen na de tour, op 1 oktober, open gaan. Volgens Beekman staan alle wedstrijden van de afgelopen editie weer op het programma. Met de toevoeging van de Lekkerste Tosti. Deze werd tijdens de Horecava 2019  afgeblazen wegens gebrek aan deelnemers. ‘We gaan dit jaar op een andere manier werven’, legt Beekman uit. ‘We zullen meer inzetten op social media en video content.’

Horecava 2018

Karim Hamouchi, winnaar van het Lekkerste Broodje On the Move in 2018. Foto: Tamara Verheij.

Andere look & feel

Deelnemers gaan net zoals vorig jaar in de grote snackhal van de Horecava (hal 8) de strijd met elkaar aan. Het podium krijgt een andere look & feel. ‘De uitstraling zal iets chiquer zijn’, verklapt Beekman. Kijk voor meer informatie en inschijving op de website van de Lekkerste Wedstrijden.

Aanmelden voor de tour kan hier.


Reageer op dit artikel