nieuws

Cafetaria Effe Om heeft nieuwe plek in verzorgingshuis

Bedrijfsvoering 1191

Cafetaria Effe Om heeft nieuwe plek in verzorgingshuis

De bewoners van verzorgingshuis De Open Waard in Oud-Beijerland hoeven niet meer naar de overkant van de straat te lopen om iets lekkers te snacken. Cafetaria Effe Om bevindt zich nu namelijk in het huis.

Effe Om is een cafetaria met café in Oud-Beijerland, die sinds de zomer wordt gerund door Shun Lin en zijn familie. Tot voor kort bevond de cafetaria zich aan de overkant van de straat, in een klein winkelcentrum. Nu is het onderdeel van het verzorgingshuis, met een schuifpui die de zaak aan de binnenzijde met het huis verbindt.

Cafetaria-Effe-Om-2

Gezellige ontmoetingsplek

Effe Om was een voorheen een kleine cafetaria, maar is nu een gezellige ontmoetingsplek met 40 zitplaatsen en een stijlvol wit interieur. Ook de bakwand, een exemplaar van Kiremko, is wit.

Cafetaria-Effe-Om-4

De bakwand is onder meer voorzien van een zogenaamde adieuplaat, die geen smaakoverdracht veroorzaakt en niet aanbakt.

Jong en oud

De cafetaria is geliefd bij jong en oud, zegt eigenaar Shun Lin. ‘We krijgen veel mensen uit het verzorgingshuis over de vloer. Ze komen hier vaak iets eten voordat de activiteiten beginnen. Maar ook kinderen, kleinkinderen, tantes en ooms komen hier.’

Voor de zaak wordt momenteel een plein gebouwd. Als dat klaar is, krijgt de cafetaria een terras voor de deur.

Cafetaria-Effe-Om-3


Reageer op dit artikel