nieuws

Spare Rib Express lanceert flaguette met spareribs

Bedrijfsvoering 302

Spare Rib Express lanceert flaguette met spareribs

Vanwege het succes in Groningen, heeft Spare Ribs Express de Flaquette Roasted Ribs nu landelijk uitgerold. De formule verwacht veel van het product.

De Flaguette Roasted Ribs bestaat uit ovenverse zuurdesem flaguette met spareribs. Deze zijn langzaam gegaard in marinade, ontdaan van de botten en voorzien van een roasted glace. Verder bevat de flaguette huisgemaakte caesar– en knoflooksaus, sla, augurk, gekookt ei en smul-ui.

‘Helaas zijn wij niet de eerste dit een dergelijk product ontwikkelen, echter is de samenstelling van dit gerecht wel op een uiterst unieke wijze door onze kok gedaan’, aldus David Pinedo, woordvoerder van Spare Rib Express.

Lunchassortiment

Sinds een paar jaar verkoopt de eerste to-go-locatie van de formule, Spare Rib Express Groningen, een lunchassortiment met diverse flaguettes. Vanwege het succes daar, besloot de formule om de flaguette landelijk door te voeren.

Geliefd product

‘Elk kwartaal laden we een nieuw product of smaakcombinatie in ons assortiment. Gedurende en na afloop van dit kwartaal analyseren we de afzet van dit product en besluiten we of het een verbetering en/of verrijking van ons assortiment is’, aldus Pinedo. ‘De Flaguette Roasted Ribs is een Groningen een geliefd product, dus we zijn erg benieuwd wat het landelijke effect zal zijn. Tot nu toe is het een succes en concurreert de flaguette al met onze Beef Burgers.’


Reageer op dit artikel