nieuws

Par Hasard Almere past concept aan

Bedrijfsvoering 477

Par Hasard Almere past concept aan
Foto: Studio Kastermans

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past het concept aan en wordt ‘All you can eetcafé by Par Hasard’. Hiermee zegt het bedrijf beter aan te sluiten op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere.

De bourgondische en gezellige sfeer van Par Hasard blijft behouden, zegt het bedrijf. Wel wordt het aantal zitplaatsen in het eetgedeelte flink uitgebreid. De muren worden opgefrist en krijgen een kleurtje. Het bestaande terras krijgt nieuw meubilair.

Toegankelijk voor breder publiek

Par Hasard Almere biedt naast all you can eat ook all you can drink. De nieuwe formule biedt kleinere porties van een uitgebreider menu, met als doel het restaurant toegankelijk te maken voor een breder publiek. Binnen een tijdsbestek van twee uur kunnen gasten kiezen uit zo’n veertig verschillende hapjes en onbeperkt drankjes bestellen.

Het all you can eat-menu bestaat onder meer uit tomatensoep, frikandellen, kroketjes, Caesar salade, steak tartaar en Limburgs zuurvlees, op de huid gebakken zalmfilet, fish & chips en saté van kippendijen.

Het nieuwe All you can eetcafé opent in de laatste week van augustus.

Foto: Studio Kastermans

Zes zaken

Par Hasard Almere opende in april 2018. De eerste vestiging werd in 2014 geopend in Amsterdam en begin 2018 ging Par Hasard franchisen. Inmiddels zijn er zes vestigingen: drie in Amsterdam en verder zaken in Scheveningen, Almere en Alkmaar. Alkmaar is een zaak onder eigen beheer.


Reageer op dit artikel