nieuws

Papa John’s opent in het noorden van Nederland

Bedrijfsvoering 442

Papa John’s opent binnenkort de 25e vestiging in Groningen. Deze nieuwste locatie van de pizzarestaurantketen opent op 22 augustus aan de Nieuwe Ebbingestraat 87 in Groningen. Om dat te vieren deelt Papa John’s gratis pizza uit tussen 12.00 en 13.00 uur.

Papa John’s opent in het noorden van Nederland
Papa John's opent vestiging in Groningen.

Harald Neumann, Jesse Witkamp en Thomas Slot zijn gezamenlijk de franchisenemers van de nieuwe Papa John’s in Groningen. ‘Een Papa John’s vestiging openen in het noorden van het land, daar hebben wij ontzettend veel zin in. Wij wonen zelf in de stad Groningen en zagen op het winkelpand een oproep voor een franchisenemer. Aangezien wij net klaar zijn met onze studie, hebben wij deze mogelijkheid met beide handen aangepakt. Het is een mooie aanvulling naast alle andere winkels die er zijn in deze straat. Wij kunnen een divers publiek voorzien van een heerlijk versgebakken pizza. Wij hebben enorm veel zin in de opening.’

25 Papa John’s in Nederland

In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 25 vestigingen in ons land en de pizzarestaurantketen gaat dit jaar nog meer vestigingen openen. Papa John’s heeft ruim 5000 vestigingen wereldwijd. In Amerika is de keten al veertien keer uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid.

Reageer op dit artikel