nieuws

Ondernemersfamilie opent derde Snackbistro

Bedrijfsvoering 1793

Ondernemersfamilie opent derde Snackbistro
Snackbistro Stadhuisplein in Almere. Foto: Ton Kastermans

De familie Pan opent medio september de derde vestiging van Snackbistro. De zaak wordt meteen de grootste van de drie en bevindt zich op een druk punt.

De derde Snackbistro wordt momenteel gebouwd in Lelystad. De zaak zit pal tegenover treinstation Lelystad Centrum, bij het winkelcentrum en het gemeentehuis.

De vestiging wordt ongeveer 150 vierkante meter groot, met zo’n 60 zitplaatsen. Daarmee is deze Snackbistro groter dan de twee in Almere. Het interieur wordt weer verzorgd door A3 Interieurbouw.

Familiebedrijf

Snackbistro is een concept van voormalig Kwalitaria-ondernemer Yung Yi Pan en zijn dochter Jessica. Zij opende in maart 2018 de eerste vestiging op het Stadhuisplein. Haar vader opende in april van dat jaar de vestiging in Almere Muziekwijk. Op die locatie heeft hij jarenlang Kwalitaria De Dirigent gerund. Yung Yi Pan was ook eigenaar van Kwalitaria Buitengewoon in Almere Buiten. De derde vestiging staat straks onder leiding van zijn broer, Yung Vong.

Foto: Ton Kastermans

Trendy en fris

Snackbistro is trendy, laagdrempelig en fris, zo zei Jessica Pan eerder tegen Snackkoerier. ‘Het ziet er heel gezellig uit. En we hebben echt gekeken naar andere materialen. Overal waar je kijkt, zie je iets bijzonders.’

Snackbistro

Foto: Ton Kastermans

Moswand en marmeren toonbank

Wat opvalt in het interieur is onder meer een blauwe tegelmuur, een muur met wandplatjes, een moswand met echt mos, hout tegen het plafond en de marmeren toonbank met koperen blokken. Volgens Jessica Pan is Snackbistro een mix tussen een cafetaria en een lunchroom.


Reageer op dit artikel