nieuws

Heel Holland Bakt-presentator opent ijssalon

Bedrijfsvoering 347

Heel Holland Bakt-presentator opent ijssalon
© Fotopersburo Bert Jansen

Meester Patissier Robèrt van Beckhoven heeft een eigen ijssalon geopend. Van Beckhoven, bij het grote publiek bekend als jurylid van Heel Holland Bakt, runt de zaak samen met zijn partner Pirjo de Winkel.

De ijssalon van Robèrt van Beckhoven is te vinden in Oisterwijk, meldt Omroep Brabant. De zaak is gevestigd in een oude brandweerkazerne, naast een voormalig fabrieksterrein waar Van Beckhoven al jaren onder meer een bakkerij, een kookwinkel en een restaurant runt. In zijn bedrijf geeft hij cursussen aan professionals en amateurs. Hij is de enige in Nederland die zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger heeft.

Meer dan ijs

Om de ijssalon te kunnen openen, startten Van Beckhoven en De Winkel een crowdfundingsactie. Daarmee kregen ze €250.000 bij elkaar. Robèrts ijssalon en crêperie verkoopt naast acht smaken ijs ook pannenkoeken, wafels en biedt een plek voor besloten feesten. De zaak beschikt tevens over een terras.

Bakkersfamilie

Robèrt van Beckhoven komt uit een echte bakkersfamilie. Zijn opa opende in 1927 een bakkerij in Oisterwijk, die hij in 1989 overnam van zijn vader. Hij is op televisie onder meer te zien als jurylid van Heel Holland Bakt bij Omroep Max en de CupCakeCup op Zapp.


Reageer op dit artikel