nieuws

Fastfood is nog een uitdaging bij nieuw foodcourt Zwolle

Bedrijfsvoering 632

Fastfood is nog een uitdaging bij nieuw foodcourt Zwolle

Foodcourts langs de weg zijn in opkomst in Nederland. Daarbij gaat het vooral om snelheid en gemak. Bij het nieuwe foodcourt De Vrolijkheid in Zwolle loopt dat nog niet zo lekker.

Daarover schrijft De Stentor. Foodcourt De Vrolijkheid is sinds juli gevestigd naast een bedrijventerrein langs de A28.

Verkeersproblemen

Tijdens de opening van de KFC op 18 juli ontstond er een lange file. Sinds het volledige foodcourt draait, klagen verschillende mensen op social media over te weinig parkeerruimte, te kleine drive-ins en lange wachttijden.

Verslaggevers van de krant hebben de proef op de som genomen en geconstateerd dat er inderdaad verkeersproblemen zijn, met name bij de drive-in van KFC. Door de rij die daar ontstaat, kunnen geparkeerde auto’s niet weg.

McDonald’s

Wijkbewoners en de eigenaar van een McDonald’s-vestiging op een steenworp afstand waren tegen de komst van het foodcourt, onder meer omdat ze bang waren voor verkeersproblemen. De weg ernaartoe is voor de opening nog wel aangepast.

Naast KFC is er een Burger King, een Febo en een La Place gevestigd op het foodcourt in Zwolle.


Reageer op dit artikel