nieuws

Family zoekt ondernemer voor tweede Zeeuwse vestiging

Bedrijfsvoering 786

Family zoekt ondernemer voor tweede Zeeuwse vestiging
Een medewerker van Family Treffers. Foto: Koos Groenewold

Na Family Axel is FHC Formulebeheer op zoek naar een ondernemer voor een tweede vestiging in Zeeuws-Vlaanderen. De cafetaria wordt gebouwd op een mooie locatie, niet ver van Axel.

Samen met een horecamakelaar is FHC op zoek naar een ondernemer voor een Family in Hulst. Het gaat om een hoekpand op de Grote Markt in het centrum. Het voormalige bankgebouw is omgeven door horeca en winkels.

Family Axel

FHC Formulebeheer is benaderd door Eigen Horeca Makelaar om een ondernemer te zoeken en op die locatie een vestiging te bouwen. ‘Ze hebben ons benaderd vanwege Family Axel’, vertelt Chantal van der Meer, marketing manager van FHC. Family Axel opende in juni 2019, in een kerk in Axel. Deze bijzondere locatie wordt gerund door de familie Luitjens.

Bourgondische sfeer

Hulst wordt ook wel de meest Vlaamse stad van Nederland genoemd, die vanwege de bourgondische sfeer populair is bij Vlaamse toeristen. ‘We zijn ook op zoek naar een ondernemer die zijn zaak een eigen identiteit kan geven en lokale kennis heeft’, licht Van der Meer toe. ‘Dat is met name belangrijk in het assortiment, waar je vanuit de basis een aantal elementen kunt toevoegen, afhankelijk van de lokale behoefte.’


Reageer op dit artikel