nieuws

Dunkin’ wil niet meer wachten en opent pop-up in Zoetermeer

Bedrijfsvoering 409

Dunkin’ wil niet meer wachten en opent pop-up in Zoetermeer
Beeld: Roel Dijkstra Fotografie / Fred Libochant

Koffie- en donutketen Dunkin’ opent binnenkort in Zoetermeer. Een geschikte locatie vinden blijkt echter nogal een uitdaging. De keten wil niet meer wachten en opent daarom een pop-up.

De pop-up van Dunkin’ opent op 28 augustus om 8.00 uur aan de Westerwaarts en zal een jaar op deze locatie blijven. Het uitgangspunt is dat de koffie- en donutketen zich na een jaar op een andere locatie definitief in het centrum zal vestigen.

Zoektocht is hele klus

‘Het was al heel lang onze wens om een Dunkin’ Store in Zoetermeer te openen, maar de zoektocht naar een geschikt pand bleek nogal een klus’, zegt Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland. ‘Uiteindelijk hebben we besloten het heft in eigen hand te nemen en eerst een tijdelijke pop-up store te openen.’ Besali hoopt na een jaar een pand voor een definitieve vestiging te hebben gevonden.

Dunkin’ in Nederland

Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging van Dunkin’ in 2017 zijn er vestigingen in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Roermond, Eindhoven en Tilburg geopend. De opening zal zoals altijd gepaard gaan met een openingsactie. De eerste vijftig bezoekers krijgen bij aankoop van een box met 6 donuts, een box van 6 extra donuts gratis. De pop-up is dagelijks geopend van 8.00 in de ochtend tot 22.00 in de avond.

Dunkin’ Donuts heet sinds begin 2019 nu simpelweg Dunkin’. Het bedrijf hoopt dat consumenten de keten gaan zien als een koffiezaak waar veel meer dan alleen donuts te verkrijgen zijn.

Wereldwijd

Dunkin’ werd opgericht in 1950. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 vestigingen die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.


Reageer op dit artikel