nieuws

Tilburg is tweede Kwalitaria rijker

Bedrijfsvoering 327

Tilburg is tweede Kwalitaria rijker
Ondernemer Thomas Robbe (links) en bedrijfsleider Paul Quirijnen.

Ondernemer Thomas Robbe heeft de tweede Kwalitaria van Tilburg geopend, Kwalitaria Délifrance Wagnerplein. Het is voor hem zijn eerste Kwalitaria, gevestigd in een pas gerenoveerd winkelcentrum.

Kwalitaria Wagnerplein heeft de deuren geopend op een prima locatie, in het gelijknamige en pas gerenoveerde winkelcentrum in het noorden van Tilburg. Tegenover de zaak bevindt zich een groot zwembad en ernaast een groot parkeerterrein. Boven de Kwalitaria zijn nieuwbouwappartementen gebouwd en voor de deur is er iedere vrijdag markt.

Kwalitaria Wagnerplein

Ondernemer Thomas Robbe laat weten trots te zijn op zijn zaak en het ontzettend leuk te vinden om een plek te creëren om te genieten en lekker te eten. Tijdens de opening op zaterdag 6 juli krijgen alle gasten tussen 14.00 en 15.30 uur een gratis portie friet.


Reageer op dit artikel