nieuws

Negende vestiging ’t Bakhuus opent in Enschede

Bedrijfsvoering 1555

Negende vestiging ’t Bakhuus opent in Enschede
Demi Jin van 't Bakhuus Langeler in Hengelo, sinds 1 maart samen met haar man Xingte Ye eigenaar is van de zaak. Enschede krijgt nu ook een vestiging van 't Bakhuus.

Enschede-Zuid verwelkomt op 17 juli alweer de negende vestiging van ’t Bakhuus van Nederland. Eigenaar en financierder Andy Shan laat weten er dit jaar en volgend jaar nog veel meer zaken bij te willen.

Lunchroom en cafetaria ’t Bakhuus opent in het vernieuwde winkelcentrum Enschede-Zuid, het grootste winkelcentrum in dit stadsdeel. De zaak is binnen in totaal 130 vierkante meter groot, met 32 zitplaatsen. Op het terras is plek voor 40 tot 50 gasten. Overdag is het een lunchroom voor onder meer koffie, appelgebak en broodjes. In de avond heeft de zaak meer een cafetariafunctie met afhaal.

Gestart in Olst

Andy Shan opende ’t Bakhuus in Olst 14 jaar geleden. Deze is nog steeds de grootste. Ook in Duiven, Ede, Deventer, Zutphen, Beneden-Leeuwen, Doetinchem, Huissen en Hengelo (Gelderland) is het concept te vinden.

Franchisen in de toekomst

Andy Shan is financierder en mede-eigenaar van het concept en werkt voor elke locatie samen met ondernemers/compagnons. De nieuwe zaak in Enschede-Zuid is van hem zelf, waarbij een manager de dagelijkse leiding heeft.

Shan laat weten dit jaar nog twee zaken erbij te willen, en volgend jaar vijftien. Als dat doel is bereikt, is de kans groot dat ’t Bakhuus op den duur gaat franchisen.


Reageer op dit artikel