nieuws

Gevangenisbewaarder opent Spare Rib Express

Bedrijfsvoering 592

Gevangenisbewaarder opent Spare Rib Express

Spare Rib Express heeft een nieuwe Takeout & Delivery locatie geopend in Meppel. Franchisenemer Roel Vlugt is ‘ontsnapt uit de gevangenis’ en begint aan een nieuw avontuur met zijn bezorgrestaurant.

Vugt runt nu de 57e Spare Rib Express van Nederland. Na 20 jaar een functie als gevangenisbewaarder te hebben vervuld, wilde hij een compleet nieuwe uitdaging. Hierbij zocht hij naar een sterke franchiseformule die hem plezier en uitdaging zou bieden.

Vugt kwam vervolgens in contact met de bezorgformule. ‘Het voelt letterlijk alsof ik ontsnapt ben uit de gevangenis. Ik ben enorm blij dat ik deze stap gemaakt heb; vrijheid en bezig zijn met lekker eten past mij veel beter.’

Proeverij voor de buurt

De officiële opening van afgeopen zaterdag was volgens de formule een groot succes. Veel omwonenden kwamen af op de proeverij waarbij mensen de spare ribs konden proeven. Spare Rib Express Meppel is gevestigd aan de Woldstraat 67 in het centrum van Meppel.

Over Spare Rib Express

Spare Rib Express is in 1992 in Amsterdam begonnen, inmiddels telt de keten 57 vestigingen. Dit jaar staat het bedrijf op nummer 66 van de Horeca Top 100.  Er zijn nog diverse potentiële locaties beschikbaar in onder andere Emmeloord, Sneek, Almelo, Maastricht en Kerkrade.


Reageer op dit artikel