nieuws

Eerste McDrive-in Cinema met unieke voorpremière Wat is dan liefde

Bedrijfsvoering 794

De parkeerplaats van McDonald’s Tilburg Reeshof is maandagavond 29 juli omgetoverd tot de allereerste McDrive-in Cinema in Nederland. Tijdens een unieke voorpremière werd de film Wat is dan liefde vertoond.

Eerste McDrive-in Cinema met unieke voorpremière Wat is dan liefde
De eerste McDrive-in Cinema in Tilburg.

Voor de allereerste McDrive-in Cinema van Nederland werd de parkeerplaats van McDonald’s Tilburg Reeshof omgetoverd tot een ‘American Style’ Drive-in bioscoop. Compleet met een crew die op rollerskates de bezoekers voorzag van gratis hapjes en drankjes.

De McDrive-in Cinema

McDonald’s speelt met de McDrive-in Cinema in op het zomeravondgevoel. De voorstelling begon zodra de zon onder ging. Gasten konden naar de voorpremière van de film Wat is dan liefde kijken o het XL-projectiescherm. De film beleeft officieel pas op 17 oktober de landelijke première, maar zorgde bij de drive-in al voor het perfecte zomeravondgevoel dat aansluit bij de nieuwe campagne van McDonald’s.

Campagne: zomer vol verrassingen

De eerste McDrive-in Cinema was één van de feestelijke evenementen in de Summer Surprises campagne van McDonald’s. Een campagne waarin op onverwachte plekken en momenten heel veel gasten worden verrast met bijzondere zomerverrassingen, variërend van een Poolcar (klassieke pick-up truck met ingebouwd zwembad) tot gratis McFlurry-badhanddoeken voor badgasten op een zomerse dag aan de Nederlandse kust.

McDonald’s Grootste Horecabedrijf in Nederland

Helemaal bovenaan in de Horeca Top 100 staat McDonald’s Nederland, dat is nooit anders geweest. Met een omzet van 896 miljoen euro en 247 vestigingen, is de fastfoodketen (in omzet) verreweg het grootste horecabedrijf in Nederland. Het verschil in omzet met de nummer 2, Van der Valk, is bijna 200 miljoen euro.

Reageer op dit artikel