nieuws

Bram’s Gourmet Frites opent eerste overzeese vestiging

Bedrijfsvoering 449

Bram’s Gourmet Frites opent eerste overzeese vestiging

De ambitie was er al een tijdje, maar nu zijn de plannen werkelijkheid geworden: Bram’s Gourmet Frites heeft de eerste overzeese container geopend.

Op zondag 7 juli opende Bram Ladage de eerste overzeese vestiging van de formule in Artane, een buitenwijk van Dublin. De container van Bram’s Gourmet Frites is neergezet bij een tankstation van Cirkle-K, een bekende benzinepompformule in Ierland die ruim 420 vestigingen exploiteert. Met deze eerste vestiging is het zaadje gepland en streeft Brams’s naar meer vestigingen in Ierland in de nabije toekomst.

Snel naar tweede en derde

Bram’s start met één vestiging in Ierland die door twee broers en een neef wordt gerund. Het streven is om meer locaties te openen en snel door te pakken naar een tweede en derde locatie. Dit zal nog wel onder het beheer van Bram’s zijn, maar op termijn is het de bedoeling dat zij master franchiser worden in Ierland.

Langgekoesterde droom

De opening de overzeese vestiging is een langgekoesterde droom die eindelijk in vervulling gaat, vertelt eigenaar Rocco Ladage. ‘Een paar jaar geleden werd interesse in onze formule getoond vanuit het buitenland en daar wilden we direct wat mee. Na onze vestiging in Essen, Duitsland, werd het hoog tijd om Bram’s ook aan de andere kant van de oceaan te vestigen.’

Patatje Irisch Stew

Het menu blijft vooralsnog hetzelfde als in Nederland, maar de kans op uitbreiding van het assortiment naar de behoeften en wensen van de Ieren is groot. ‘We sluiten niet uit dat er in de toekomst een patatje lamsstoof of Irish stew op het menu verschijnt’, vult Rocco Ladage aan.


Reageer op dit artikel