nieuws

Nieuwe Par Hasard in Amsterdam richt zich op de borrel

Bedrijfsvoering 1041

Nieuwe Par Hasard in Amsterdam richt zich op de borrel
Par Hasard Hoofddorpplein

De nieuwste vestiging van Par Hasard opent maandag 10 juni in de Amsterdamse Schinkelbuurt. De friterie besteedt extra aandacht aan de borrel. 

Na een rigoureuze verbouwing is het hoekpand getransformeerd naar een bourgondische locatie voor lunch, borrel en diner. Par Hasard Hoofddorpplein beschikt over een sfeervol eetcafé, een friterie met een eigen entree en een groot terras. De vestiging wordt gerund door ondernemer Vincent Weijl en zijn vriendin Jane Kelly.

Borrelplek

De zaak heeft een authentieke Par Hasard-uitstraling en beschikt over kunstobjecten van de Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier. De bar heeft een prominente plek gekregen, direct bij binnenkomst in het eetcafé. In het midden van de zaak staat een wijnbar die dient als borrelplek.

Par Hasard Alkmaar

Speciaalbieren

Naast de bourgondische gerechten met huisgemaakte friet wordt in de nieuwste vestiging extra aandacht besteed aan de borrel. De ondernemers serveren cocktails met wodka uit Maastricht, gemaakt van aardappelen uit Maastrichtse grond. Daarnaast staan er veel Limburgse en Belgische speciaalbieren, wijnen champagne op de kaart. Tevens kunnen gasten de gerechten afhalen of laten bezorgen.

Friterie en café

Par Hasard is een friterie met een bourgondische sfeer en combineert de to-go frituur van de Belgische frietkot met een eetcafé op hoog niveau. Eigenaar Xander Hasaart groeide op in Maastricht en kwam zodoende vaak in België, waar hij in de traditionele frietkotten naast friet ook van een biefstuk of wijn genoot. Zo raakte hij geïnspireerd om in Nederland een dergelijk concept neer te zetten.

Het bedrijf werd in 2014 opgericht. Inmiddels zijn er vijf vestigingen; Amsterdam De Pijp, Amsterdam Zuidoost,  Scheveningen, Almere en Alkmaar. Op 10 juni wordt de zesde vestiging geopend: Par Hasard Hoofddorpplein in Amsterdam.


Reageer op dit artikel