nieuws

Family weer genomineerd voor formule award

Bedrijfsvoering 412

Family weer genomineerd voor formule award
Family Apeldoorn

Voor het tweede jaar op rij is de Family genomineerd voor de GfK Out of Home Formule Award. De cafetariaformule van FHC gaat de strijd aan met twee andere kanshebbers.

Naast Family zijn Eazie en Sushipoint genomineerd in de categorie Fastservice. Family viert dit jaar het 25-jarig jubileum. FHC Formulebeheer sleepte dit jaar al een prijs in de wacht: het formulehuis won in mei de NFV Franchise Trofee voor de schoolcateringformule Vital4Skool.

Vorig jaar werd Family ook al genomineerd voor de GfK-prijs, samen met Kwalitaria en Julia’s. Die laatste ging er met de trofee vandoor.

Nog meer kanshebbers

Naast de categorie Fastservice zijn er nog drie categorieën met kanshebbers. Backwerk, Bagels & Beans en Brownies & Downies zijn genomineerd in de categorie Coffe & Lunch. Voor On the Move zijn Spar, AH to go, en Esso genomineerd. De top-3 in de categorie At Work bestaat uit Vitam, Albron en Hutten Catering.

Op 27 juni worden de winnaars bekendgemaakt.

70 formules

De GfK Out of Home Formule Award zijn gebasseerd op een online consumentenonderzoek naar gasttevredenheid bij ongeveer 70 formules. Het gaat daarbij om de 7 G’s: gemak, genieten, goedkoop, gastvrij, gezond, goed geweten en goed verhaal. De awards worden georganiseerd door GfK in samenwerking met Out of Home Shops.


Reageer op dit artikel