nieuws

Vernieuwde Smullers in Zaandam laat toekomst van de keten zien

Bedrijfsvoering 609

Vernieuwde Smullers in Zaandam laat toekomst van de keten zien
Foto: Quentin van der Pan

De eerste vernieuwde Smullers is geopend in Zaandam. De 2.0-inrichting wordt naar verwachting in het derde kwartaal officieel gepresenteerd, maar in Zaandam is al een voorproefje te zien. Opvallend is de nieuwe snackautomaat. 

De nieuwe Smullers in Zaandam is een frisse winkel waarbij wit de duidelijke overhand heeft in het interieur. Uniek in Zaandam zijn de witte automaten. Ieder product heeft daarbij een ander kleuraccent. Gekleurde lijnen lopen over de vloer naar het betreffende product. Wit is hamburgers, groen is vegetarisch, rood is snacks en roze is dranken. Ook de hendels van de vakjes hebben dezelfde kleuren. De automaten zijn uitgerust met units voor contactloos pinnen.

Foto: Quentin van der Pan

Gekoelde vakjes

De vestiging in Zaandam is ook de eerste locatie met een gekoelde automaat. Smullers heeft er namelijk voor gekozen om geen vending machine voor gekoelde dranken te plaatsen, maar om de blikjes op dezelfde manier aan te bieden als de snacks; in afzonderlijke vakjes. Dit biedt tevens meer snelheid voor de klant. Een vending machine is namelijk trager en kan maar door één persoon tegelijk gebruikt worden. De zaak in Zaandam heeft drie rijen met elke acht vakjes voor gekoelde dranken.

Foto: Quentin van der Pan

De vestiging in Zaandam laat nog niet de definitieve transformatie van de formule zien. Smullers 2.0 wordt waarschijnlijk in het derde kwartaal officieel gepresenteerd. Alle 28 vestigingen zijn sinds februari 2019 in handen van Lagardère, dat Smullers overnam van de NS.


Reageer op dit artikel