nieuws

Veel belangstelling voor de nieuwste Pieperz

Bedrijfsvoering 2270

Veel belangstelling voor de nieuwste Pieperz

Pieperz Oosterhout is zondag 26 mei onder veel belangstelling geopend. Het is de vierde vestiging van het concept, met een eigen thema.

Volgens eigenaar Ton Verhoeven kwamen er tussen de 1000 en 1500 mensen af op de opening. ‘Veel gezinnen. Kinderen konden een ijsje en een Pieperz-diploma verdienen met onder meer friet snijden, aardappelzak lopen en aardappel werpen op het plein, waar we ook een springkussen hadden staan van ons Davino-ijs.

Pieperz Oosterhout

Ambachtelijke limonade

Pieperz Oosterhout is een zaak met 80 zitplaatsen binnen en 25 buiten bij de ingang van een winkelcentrum en naast een grote Jumbo. Net zoals de andere vestigingen, heeft deze frietzaak een eigen thema: Exota ambachtelijke limonades.

Pieperz Oosterhout

Volledig elektrisch

De zaak in Oosterhout, zoals alle nieuwe vestigingen in de toekomst, draait volledig op elektriciteit. De vestiging wordt gerund door bedrijfsleider Suellen Groenenberg.

Pieperz

Suellen Groenenberg is de bedrijfsleider van de nieuwe Pieperz in Oosterhout.

Tweede zaak in Eindhoven

In juni staat de vijfde vestiging gepland. Deze komt op Strijp-S, een voormalig bedrijventerrein van Philips in Eindhoven. Daarmee heeft Pieperz twee vestigingen in Eindhoven, waarvan één in het centrum sinds oktober 2018. De eerste opende in 2016, in Veghel. De tweede zaak, in Eerde, opende begin 2018. De kleinste zaak, de vestiging in Eerde, is onlangs verbouwd en is que oppervlakte verdrievoudigd.


Reageer op dit artikel