nieuws

Nieuwste groothandel van Hanos geopend in Hengelo 

Bedrijfsvoering 310

Nieuwste groothandel van Hanos geopend in Hengelo 

In Hengelo is de 27ste Hanos-vestiging van Nederland geopend. Een bijzondere vestiging, aldus Hanos, met 17.000 vierkante meter aan horecabenodigdheden. 

Hanos Hengelo is maandag 20 mei vanaf 07.00 uur geopend. Om 11.00 uur is de officiële opening die wordt gedaan door de burgemeester van Hengelo, de heer Schelbergen. Gastvrouw op deze dag is Nicolette van Dam. Zij zal de aanwezigen meenemen in de diverse onderdelen van het programma.

Proeverijen

In het culinair theater staan gedurende de dag diverse gerenommeerde chefs op het podium, waaronder Thérèse en Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije en SVH Meesterkok Lars van Galen van hotel/restaurant ’t Lansink (één ster). Verder kunnen bezoekers gedurende de dag genieten van meer dan honderd culinaire proeverijen.

Hanos Hengelo

Bij Hanos Hengelo is het grootste assortiment voor food professionals onder één dak te vinden; food, non-food en heel veel vers. Met meer dan 100.000 producten, verschillende
versafdelingen, een grand café en een culinair theater is dit volgens Hanos dé horeca groothandel van de toekomst.

Het pand is volledig nieuw gebouwd en bestaat uit twee verdiepingen van samen ruim 17.000 vierkante meter met horecabenodigdheden.

Enkele facts & figures

 meer dan 17.000 m² horecabenodigdheden
 ruim 100.000 artikelen op voorraad
 meer dan 16.000 versartikelen
 ruim 1.100 verschillende wijnen en 1.000 soorten gedistilleerd
 ruim 750 soorten kaas
 meer dan 3.200 delicatessen
 meer dan 10.000 non-food artikelen
 vele culinaire activiteiten


Reageer op dit artikel