nieuws

Nieuwste Burger King opent met primeur

Bedrijfsvoering 1586

Nieuwste Burger King opent met primeur
De nieuwe Burger King in Rotterdam is gevestigd naast de metrohalte. © Twycer / www.twycer.nl

Burger King heeft een nieuwe vestiging geopend in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Het is de tweede van drie nieuwe restaurants in Groot Rotterdam, met een primeur.

De nieuwste Burger King biedt plaats aan zo’n honderd gasten. Daarnaast heeft het restaurant order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren. Verder heeft de vestiging een primeur in de Maasstad: het restaurant is uitgerust met een koffiebar, waar naast koffie ook muffins en donuts worden verkocht.

Burger King

© Twycer / www.twycer.nl

Drie nieuwe Burger Kings

Na Burger King Zuidplein, de 63e vestiging van Nederland, wordt over enkele weken een nieuwe restaurant in winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel geopend. De vestiging aan de Korte Lijnbaan in het centrum van de stad was al open. Het WerkgeversServicePunt heeft in samenwerking met Burger King zo’n 70 medewerkers geworven voor de drie restaurants in Groot Rotterdam.

Laurens Meijer

Burger King Nederland is sinds januari 2018 in handen van Meyer Beheer, het bedrijf van horecamagnaat Laurens Meijer. Hij wil in 2019 minimaal 10 restaurants openen. Na 2019 zal het expansietempo zelfs een tandje worden opgeschroefd. Meijer zei eerder tegen Snackkoerier dat hij op termijn naar 100 tot 200 vestigingen wil in Nederland.


Reageer op dit artikel