nieuws

McDonald’s Zwolle wordt discotheek

Bedrijfsvoering 541

McDonald’s Zwolle wordt discotheek

McDonald’s Zwolle-Noord staat vrijdag 7 juni vol met dansende 16- en 17-jarigen. Tenminste, dat is de bedoeling van Club McDonald’s. Een wereldprimeur in Nederland, zegt het bedrijf zelf.

McDonald’s lanceert een clubavond voor jongeren van 16 en 17 jaar in de vestiging Zwolle-Noord, vlakbij het stadion van PEC Zwolle. Volgens McDonald’s Nederland is deze locatie het beste geschikt om eenmalig om te bouwen tot Club McDonald’s, ook omdat deze vestiging goed bereikbaar is.

Beats and bites

Het restaurant is op vrijdagavond 7 juni een ware dance club met bekende DJ’s en eten en drinken. Voor dit evenement werkt de fastfoodketen samen met Spinnin’ Records, één van de grootste ondernemingen in de dance-, house- en trancemuziek

Supertoffe avond

‘Uitgaan is lastig als je jonger bent dan 18. Je komt geen club binnen’, vertelt Annemarie Swijtink, director Marketing van McDonald’s Nederland. ‘Maar er is één plek waar 16- en 17-jarigen altijd welkom zijn: in onze restaurants. Deze groep jongeren komt al vaak bij ons. Juist ook in de avonduren, om samen met vrienden een leuke tijd te hebben. McDonald’s wil deze jongeren een supertoffe avond uit bezorgen. Daarom maken we eenmalig een uitzondering en bouwen voor één avond een restaurant om tot een échte club!’

Tickets

Club McDonald’s opent de deuren exclusief voor circa 300 jongeren van 16 en 17 jaar. Zij kunnen zich via de McDonald’s App aanmelden om kans te maken op tickets (twee per persoon). Aanmelden kan tot en met donderdag 23 mei.


Reageer op dit artikel