nieuws

McDelivery van start in Brabant

Bedrijfsvoering 719

McDelivery van start in Brabant

McDelivery is nu ook beschikbaar in Eindhoven en Rotterdam Zuid. Eindhoven is de elfde Nederlandse stad en de eerste stad in Brabant McDonald’s deze dienst aanbiedt.

In Rotterdam is McDelivery sinds september 2017 al in een groot deel van de stad beschikbaar, dit gebied wordt nu verder uitgebreid. Met McDelivery kunnen mensen McDonald’s-producten bestellen en laten bezorgen via de Uber Eats-app.

Logische stap

De uitbreiding naar Eindhoven en Rotterdam Zuid vormen een logische volgende stap in de uitrol van McDelivery in Nederland, aldus Joost Elshof, brand manager McDonald’s Nederland: ‘Eindhoven heeft als één van de meest innovatieve steden van het land en een echte studentenstad alle ingrediënten die McDelivery een succes maken. Hetzelfde geldt voor Rotterdam Zuid. We zien dat Rotterdammers de service massaal weten te vinden, op dit succes bouwen we nu voort.’

Alle grote steden

Deze uitbreiding van McDelivery zal zeker niet de laatste zijn, aldus Elshof: ‘De introductie van McDelivery in Eindhoven en Rotterdam Zuid is een volgende mijlpaal in het succes van deze service, die we uiteindelijk beschikbaar willen maken in alle Nederlandse steden met meer dan 100.000 inwoners.’

Toegankelijker

McDelivery via Uber Eats is in juli 2017 in Nederland gelanceerd, als eerste in Amsterdam. Sindsdien zijn er steeds meer steden bijgekomen, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen, Haarlem en Delft. Ook is de dienst nog toegankelijker gemaakt voor gasten, bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om bestellingen via iDEAL te betalen.


Reageer op dit artikel