nieuws

Health Food Wall opent gezonde automaat op Schiphol Plaza

Bedrijfsvoering 1083

Health Food Wall opent gezonde automaat op Schiphol Plaza

Health Food Wall opent op 29 mei op Schiphol Plaza de tweede locatie van Nederland. Het is niet de laatste die dit jaar wordt neergezet.

Health Food Wall is een gezonde automaat die vegetarische, veganistische en glutenvrije maaltijden aanbiedt. De eerste locatie ter wereld, in de Kinkerstraat in Amsterdam, opende in augustus 2018.

Op Schiphol is de automaat de eerste die binnen enkele seconden gezonde maaltijden aanbiedt, met keuze voor plantaardige of glutenvrije gerechten. De automaat speelt in op de behoefte aan snelheid en gemak in combinatie met gezondheid en duurzaamheid.

‘Mensen kiezen steeds bewuster en zijn kritischer over hun voeding. Health Food Wall maakt de keuze makkelijker dan ooit’, zegt Anouk Snelders, eigenaar en oprichter van Health Food Wall.

Er worden zes verschillende seizoensgebonden maaltijden aangeboden. Dat zijn geen lichte salades: de automaat bevat complete en vullende maaltijden, zoals een rijstmaaltijd met gemarineerde tempeh, diverse groenten en een romige pindasaus.

De automaat – zoals bekend van de Kinkerstraat te Amsterdam – is vernieuwd en heeft een duurzame en groene uitstraling. De verpakkingen, van bakje tot bestek, zijn van biologisch afbreekbaar materiaal.

Health Food Wall is 24/7 geopend. Dit jaar openen er, naast Schiphol Plaza, meer automaten op diverse locaties in de omgeving van Amsterdam.


Reageer op dit artikel