nieuws

Family-ondernemers krijgen jubileumboek met tips en recepten

Bedrijfsvoering 290

Family-ondernemers krijgen jubileumboek met tips en recepten

Speciaal voor het zilveren jubileum van Family én FHC Formulebeheer geeft FHC Formulebeheer een jubileumboek voor Family-ondernemers uit. Chantal van der Meer, marketing manager van FHC Formulebeheer, deelde het eerste exemplaar uit aan bekende chefkok Pierre Wind tijdens de jubileumviering.

‘We hebben al heel wat recepten verzameld’, zegt Chantal van der Meer, marketing manager voor FHC Formulebeheer over het boek voor ondernemers van Family. ‘Daar hebben we nu een mooi boek van gemaakt waarin je alle recepten terugvindt, maar ook verhalen van een aantal ondernemers.’

Specials en kennis

In het jubileumboek staan alle Family-specials benoemd. De burgers, frietspecials, salades en Verdraaid Lekker-ijsjes. Daarnaast is de kennis van aangesloten ondernemers gebundeld. Verschillende interviews over bezorgen, routing en menu-optimalisatie geven de franchisenemers verdere inzichten in trends en ontwikkelingen.

De kers op de taart zijn volgens FHC de recepten en adviezen van Pierre Wind. Voor het jubileum ging de bekende kok een samenwerking aan met de formule. Hij bedacht recepten, zoals de knettersalade, pestofrikandel, famsalon en gouden burger.

De boeken zijn uitgedeeld aan de Family-ondernemers. Het boek dient ter inspiratie, maar is ook gelijk een receptenboek dat ondernemers er van tijd tot tijd bij kunnen pakken.

Family jubileumboek

Trendtour New York

De jubileumactie vormt een onderdeel van het jubileumjaar van Family en FHC Formulebeheer. Er zijn al eerder speciale jubileumgerechten van Pierre Wind geïntroduceerd. Ook gingen de ondernemers en andere relaties van FHC Formulebeheer eind april op trendtour naar New York.


Reageer op dit artikel