nieuws

Yoghurt Barn opent op Schiphol Plaza

Bedrijfsvoering 771

Yoghurt Barn opent op Schiphol Plaza

Yoghurt Barn opent medio juni op Schiphol Plaza. De winkel biedt reizigers biologische yoghurt en toppings aan. Volgens de oprichter speelt de keten in op de groeiende vraag naar gezondere producten op ieder moment van de dag. 

‘Met de opening op Schiphol Plaza hopen we klanten van over de hele wereld te kunnen verrassen met wat yoghurt te bieden heeft’, zegt Wouter Staal, oprichter van Yoghurt Barn. ‘We werken uitsluitend met pure en authentieke producten en bieden onze klanten gezonde en eerlijke voeding. Als springplank naar internationale uitbreiding, zijn we enorm trots en blij dat we een vestiging gaan openen op Schiphol Plaza.’

Stijgende vraag

Ook Schiphol ziet de vraag van consumenten veranderen. ‘We zien een stijgende vraag van reizigers naar gezondere producten die ieder moment van de dag verkrijgbaar zijn, het concept van Yoghurt Barn is daar een uitstekend antwoord op. In binnensteden en op stations is de winkel succesvol gebleken, we vertrouwen erop veel bezoekers blij te maken met de komst van de keten en zien uit naar de opening’, zegt Tanja Dik van Amsterdam Airport Schiphol.

Yoghurt Barn Breda

Yoghurt Barn Breda

Beste van Nederland

Sinds het openen van de eerste Barn in 2012 in Utrecht is het bedrijf uitgeroepen tot scale-up van het jaar (2018) en beste koffie- en lunchroom van Nederland (2019). Met de opening op Schiphol telt Yoghurt Barn nu vijftien vestigingen. De andere veertien vestigingen zijn verspreid over tien grote Nederlandse steden. Ook is er een foodtruck. Eind 2018 heeft Yoghurt Barn de handen ineen geslagen met zuivelmerk Arla.

De keten is straks te vinden naast aankomsthal 1 en dagelijks geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur.


Reageer op dit artikel