nieuws

Tweede vestiging voor Spare Rib Express franchisenemers Vlaardingen

Bedrijfsvoering 507

Tweede vestiging voor Spare Rib Express franchisenemers Vlaardingen

Spare Rib Express heeft er een nieuw bezorgrestaurant bij. De broers Jermain en Ronaldo Hardoar zijn naast hun vestiging in Vlaardingen een nieuw bezorgrestaurant gestart in het centrum van Oud-Beijerland.

Het Spare Rib Express bezorgrestaurant van de broers Hardoar zit op het Vierwiekenplein 39 te Oud-Beijerland. Een locatie naast het drukke marktplein. Afgelopen week was de officiële opening waar de vleesrijke ribs uitgebreid werden geproefd.

De foodservice formule merkt een groeiende behoefte onder bestaande franchisenemers om een nieuw Spare Rib Express bezorgrestaurant te openen. Tijdens de Multi Store Management training die de formule organiseerde werd aan de franchisenemers uitgelegd hoe ze kunnen werken met een locatiemanager en zo tijd en ruimte overhouden voor nieuwe kansen.

De broers Hardoar hebben een bewuste keuze gemaakt om elk één bezorgrestaurant te managen.

spare rib express

Locaties Spare Rib Express

Met de opening van Oud-Beijerland heeft de foodservice nu naast Noord-Holland, Utrecht, Groningen ook in Zuid-Holland een volledige dekking. In de provincies Overijssel, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg zijn er nog diverse potentiële locaties.

Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule en telt inmiddels ruim 55 locaties, waarvan twee in Duitsland. Spare Rib Express vooral bekend om haar spare ribs geportioneerd in stukken van 650 gram, gemarineerd en verpakt bij de klant bezorgd. Maar Spare Rib Express heeft ook angus beef burgers, vis- en kipgerechten, speciale kindermenu’s en Ben & Jerry’s ijs.


>>> Meer over de Spare Rib Formule


 

Reageer op dit artikel