nieuws

Subway vraagt gasten om feedback

Bedrijfsvoering 270

Gasten van Subway kunnen direct laten weten wat zij van hun bezoek vonden via de Subcard-app. Deze app bevat namelijk de nieuwe functie ‘Subway Listens’, waarmee de sandwichketen haar aanbod nog beter wil afstemmen op de wensen van haar fans.

Subway vraagt gasten om feedback

Gasten die in de Subway-app het tabje ‘Subway Listens’ openen, kunnen een korte vragenlijst invullen over zijn of haar beleving tijdens een bezoek aan Subway. Deze feedback helpt de sandwichketen haar prestatie verder te verbeteren. Het invullen duurt een minuutje.

Binnen 5 dagen

De vragenlijst kan tot 5 dagen na het bezoek aan Subway worden ingevuld, met de informatie van de restaurantbon erbij. Subway Listens is als nieuwe functie van de Subcard-app beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Finland, Zweden en Nederland.

Reageer op dit artikel