nieuws

Snackpoint De Passage bestaat vijf jaar

Bedrijfsvoering 152

Snackpoint De Passage in Wolvega bestaat vijf jaar. De zaak van Menno de Koe en Haaye de Jong staat inmiddels stevig op de kaart.

Snackpoint De Passage bestaat vijf jaar
Menno de Koe met zijn beroemde Buffelburger.

De Koe begon al op jonge leeftijd te werken in de horeca. Toen zijn kinderen nog klein waren maakte hij een uitstapje naar een ander vak. Maar het bloed kruip waar het niet gaan kan, dus begon hij vijf kaar geleden samen met zijn zwager Haaye de Jong cafetaria De Pssage in het pand van cafetaria Pierot in Wolvega. Na een stevige verbouwing opende de zaak op 29 maart 2014.

Buffelburger

De Passage haalde het nieuws door vorig jaar de Buffelburger op de kaart te zetten. Hiermee heeft Snackpoint De Passage een unieke snack in handen. ‘Het gaat om een 160 grams burger van de waterbuffel. Het vlees is zachter en malser dan gewoon rundvlees én 100 procent antibioticavrij. Maar nog belangrijker: het is veel minder vet, bevat veel mineralen en heeft een erg laag cholesterol- en caloriegehalte.’

Wat de ondernemers ook aanspreekt, is het feit dat de dieren van de Waterbuffelfarm diervriendelijk worden gehouden. De Koe: ‘Ze grazen vrij in natuurgebieden en hebben een prima leven. Dit alles sluit aan bij de eisen en wensen van de bewuste consument. De Buffelburger is een hardloper, er worden er tientallen per week van verkocht.

Feestweek

Om het jubileum te vieren houdt De Passage een feestweek van 2 tot en met 7 april. Iedere klant mag bij een bezoekje een greep doen in de schatkist vol enveloppen. In elke envelop zit een prijs. Allerlei prijzen zijn er te winnen zoals: een soundbar, een portie snacks, een mobiele telefoon, een tablet, een Senseo, noem maar op. De jongste gasten kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd, waarmee een compleet arrangement voor vier personen naar De Efteling te winnen is.

Reageer op dit artikel