nieuws

Par Hasard opent vestiging in aan Hoofddorpplein Amsterdam

Bedrijfsvoering 591

Par Hasard opent vestiging in aan Hoofddorpplein Amsterdam

Er wordt hard gebouwd aan de nieuwe vestiging van Par Hasard in een hoekpand in de Amsterdamse Schinkelbuurt. Par Hasard Hoofddorpplein krijgt een groot terras, een friterie met een eigen entree en een sfeervol eetcafé. Aan franchise-ondernemer Vincent Weijl de eer om deze zaak nog voor de zomer te openen.

Met de komst van Par Hasard Hoofddorpplein is café-friterie Par Hasard een derde franchisevestiging rijker. Eigenaar Xander Hasaart vond in Vincent Weijl de geschikte ondernemer voor zijn bourgondische concept. Weijl heeft altijd passie voor de horeca gehad en besloot na zijn internationale carrière als profvoetballer de weg van de gastvrijheid in te slaan.

‘Ik ben erg enthousiast over Par Hasard. Het heeft de Nederlandse frites weer op de kaart gezet. Ik kijk er enorm naar uit om deze nieuwe vestiging aan het Hoofddorpplein te runnen. Het is een locatie met veel potentie. We krijgen een groot terras met circa 50 zitplaatsen waar we de hele dag zon hebben. We zijn straks 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Of je als gast nu komt voor frites met mayo van de friterie, voor een glas champagne aan de bar of om uitgebreid te dineren met topkwaliteit wijnen: Par Hasard is geschikt voor elke gelegenheid,’ aldus de ondernemer.

De zaak krijgt een verfrissend en vernieuwend interieur, maar blijft herkenbaar met de authentieke Par Hasard uitstraling en kunstobjecten van de Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier. De twee entrees zorgen voor een mysterieuze en tevens praktische scheiding tussen de friterie en het café. Vincent en zijn vriendin Jane Kelly hebben samen de dagelijkse leiding over de locatie aan het Hoofddorpplein en staan te popelen om hun gasten welkom te heten.

Par Hasard

Par Hasard is de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een sfeervol café met bar. Hiermee is Par Hasard sinds 2014 een onderscheidende en kwalitatieve aanvulling op het bestaande ‘take-away‘ en horeca aanbod van Nederland. In tegenstelling tot iedere andere frituur in Nederland ligt de nadruk bij Par Hasard op het restaurant en de ontvangst door de gastheer. De gerechten van Par Hasard kunnen worden afgehaald en bezorgd; voor thuis, op werk en op feestjes. Ook als je het eten komt afhalen, kan je aan de bar met een biertje wachten tot je bestelling klaar is.

Inmiddels beschikt Par Hasard over vier vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen en Par Hasard Almere. Binnenkort worden er twee nieuwe vestigingen geopend: Par Hasard Hoofddorpplein en Par Hasard Alkmaar.

 

Reageer op dit artikel