nieuws

Papa John’s opent nieuwe vestiging in Zoetermeer

Bedrijfsvoering 360

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Eindhoven, nu is Zoetermeer aan de beurt. Op 15 april gaat  in Zoetermeer  de éénentwintigste vestiging open. Franchisenemer Noa Koellin zal de vestiging feestelijk openen.

Papa John’s opent nieuwe vestiging in Zoetermeer

Na vestigingen in plaatsen als Amersfoort, Zaandam, Haarlem en Eindhoven is nu Zoetermeer aan de beurt. Op 15 april zal het tussen 12:00 en 13:00 groot feest zijn bij de nieuwe vestiging van Papa John’s in Zoetermeer. Papa John’s deelt dan namelijk 100 gratis pizza’s uit ter gelegenheid van deze opening.

Franchisenemer Noa Koellin

De jonge enthousiaste franchisenemer Noa Koellin gaat deze vestiging open. ‘Ik heb tijdens mijn studie bij een pizzeria gewerkt, en heb daarom al ervaring. Mijn ouders hebben ook een eigen onderneming, en binnen dat bedrijf heb ik managementervaring opgedaan. Ik kende Papa John’s al vanuit het buitenland. Toen ik hoorde dat in Nederland franchisenemers zochten was ik meteen razend enthousiast. Ik heb daarom ontzettend veel zin om deze nieuwe vestiging te openen en iedereen in Zoetermeer en omstreken onze heerlijke pizza’s te laten proeven, ‘ aldus Noa.

Samenwerking

‘Ik ga de vestiging deels runnen met mijn familie,’ vertelt Noa. ‘Mijn vader heeft ook de opleiding die wij vanuit Papa John’s krijgen gevolgd. Zo kan hij bijspringen wanneer dat nodig is. Mijn broertje gaat onze pizza’s bezorgen en mijn vriendin gaat ook fulltime in de vestiging werken. Mede hierdoor kunnen wij van Papa John’s Zoetermeer een succes gaan maken.’

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al negentien vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen in diverse plaatsen. Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens
ter wereld.

 

Reageer op dit artikel