nieuws

Domino’s Pizza bezorgt per waterscooter

Bedrijfsvoering 770

Domino’s Pizza bezorgt per waterscooter

Pizza ging tijdens Koningsdag in Amsterdam over het water. Een ludieke actie zorgde voor veel blije reacties van feestgangers: Domino’s Pizza deelde vanaf een waterscooter pizza’s op de Amsterdamse grachten.

Traditiegetrouw is Koningsdag één van de drukste bezorgdagen van het jaar. Alleen op die dag bezorgde Domino’s Pizza de pizza’s niet per fiets of scooter, maar verraste de Koningsdagvierders per waterscooter op warme pizza’s.

Bekijk de video

Van scooters naar e-bikes

Ondertussen is de pizzaketen druk bezig om de bezorgscooters te vervangen. Het bedrijf maakt tegenwoordig meer gebruik van e-bikes. In Rotterdam heeft Domino’s getest met een bezorgrobot, en in Nieuw Zeeland heeft de keten een proef gedraaid met drones.

https://d3f6dtwp468eub.cloudfront.net/app/uploads/2019/04/Dominos_Koningsdag_2.jpg


Reageer op dit artikel