nieuws

Burger King opent bijzondere vestiging in Zeeland

Bedrijfsvoering 2243

Burger King opent bijzondere vestiging in Zeeland
(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto : Fred Libochant

Burger King opent op 30 april de 62e vestiging van Nederland. Het restaurant in Goes is bijzonder te noemen vanwege de vele primeurs.

Burger King Goes is de eerste vestiging van de fastfoodformule in Zeeland. Het restaurant is ook de eerste met het nieuwe exterieur van de formule, en de eerste met een dubbele drive thru. Ook zijn er order kiosken in het restaurant. Alle nieuwe vestigingen worden daarmee uitgerust.

Verder zorgen 150 zonnepanelen voor een bijdrage aan de stroomvoorziening van zowel het restaurant als de auto-laadpalen voor de gasten.

McDonald’s en KFC

Burger King Goes is gevestigd bij een nieuw bedrijventerrein langs de A58. McDonald’s was daar een paar maanden geleden als eerste. Binnenkort maken KFC, New York Pizza en De Beren het food court compleet.

Plannen van Burger King Nederland

Burger King Nederland is sinds januari 2018 in handen van Meyer Beheer, het bedrijf van horecamagnaat Laurens Meijer. Hij wil in 2019 minimaal 10 restaurants openen. Na 2019 zal het expansietempo zelfs een tandje worden opgeschroefd. Meijer zei eerder tegen Snackkoerier dat hij op termijn naar 100 tot 200 vestigingen wil in Nederland.


Reageer op dit artikel