nieuws

Bram’s Gourmet Frites staat weer tussen de aardappelvelden

Bedrijfsvoering 241

Bram’s Gourmet Frites staat weer tussen de aardappelvelden

Bram’s Gourmet Frites heeft de vestiging in Numansdorp weer geopend voor het nieuwe seizoen. Voor de derde keer staat de container op deze bijzonder locatie, tussen de aardappelvelden van Novifarm. 

Bram’s Gourmet Frites in Numansdorp is aantrekkelijk voor weggebruikers om een tussenstop te maken. De container staat aan de provinciale weg, vlakbij de A29. Frietliefhebbers hebben op het terras, met zeven parasols en ruim veertig zitplaatsen, vrij uitzicht over de aardappelvelden.

Fijne plek

Wie langzaam rijdt op de A29, kan de container van Bram’s zien staan tussen de velden.  ‘Als je in file staat voor de Haringsvlietbrug,  kun je beter bij ons je tijd besteden’, zegt Rocco Ladage. ‘Het is een fijne plek om weer terug te komen.’

Terug in eigen beheer

De vergunning om Bram’s Gourmet Frites op deze locatie te mogen draaien, moet ieder jaar opnieuw worden aangevraagd. Dat is nu voor het derde jaar op rij gebeurd. Tot vorig jaar werd de unit gerund door Esmeralda en Diego van der Linden. Esmeralda is uit de VOF gestapt, Diego focust zich nu op Bram’s Gourmet Frites in Delft. De vestiging in Numansdorp is in eigen beheer bij Bram’s Gourmet Frites.

Tijdens de opening op donderdag 25 april kregen de eerste honderd bezoekers een gratis friet met stoofvlees. De locatie is tot in de herfst geopend.


Reageer op dit artikel