nieuws

Big Bread Kitchen komt naar Son en Breugel

Bedrijfsvoering 1435

Big Bread Kitchen komt naar Son en Breugel
Yao Li is onder meer te spreken over de vele verschillende hamburgers bij Big Bread Kitchen

Big Bread Kitchen opent binnenkort een vestiging in Son en Breugel. Het wordt nummer 22 voor de formule, met een jonge startende ondernemer aan het roer.

Big Bread Kitchen Son en Breugel wordt een zaak van 250 vierkante meter en 90 zitplaatsen. Vanwege de grote ruimte is gekozen voor variatie in meubilair. Voorin, bij het afhaalgedeelte, staan hoge tafels. In het restaurant staan lage tafels met een groene wand als eyecatcher en een houten balkenplafond. Daarnaast is er een kinderhoek en een loungehoek met twee comfortabele banken.

De zaak wordt vormgegeven in de nieuwe huisstijl van Big Bread Kitchen, ontwikkeld door A3interieurbouw. De vestiging in Breda en Hilvarenbeek zijn ook ingericht volgens de nieuwe huisstijl van de formule.

Big Bread Kitchen Son en Breugel wordt gebouwd in een leegstaand pand in het centrum van het dorp. ‘Voor de zaak ligt een groot plein, dat in de toekomst nog meer horeca krijgt. Dat is alleen maar goed, dit wordt een plek waar mensen speciaal naartoe komen om iets te eten’, zegt Yao Li (28).

Dit de eerste zaak voor de jonge ondernemer. ‘Ik heb vanaf mijn 16e in de cafetaria van mijn ouders gewerkt, cafetaria Het Centrum in Sevenum. Daarna heb ik in loondienst gewerkt in de horeca en retail.’

Snelle groei

Yao Li leerde Big Bread Kitchen kennen via een vriend, die een zaak in Veghel runt, en door de formule zelf in de gaten te houden. ‘Ik zag dat Big Bread in een paar jaar heel snel is gegroeid. Ook de ontwikkeling van de huisstijl sprak mij aan. Het assortiment is heel breed, met veel verschillende hamburgers bijvoorbeeld.’

Onderscheidend

De kersverse ondernemer is ervan overtuigd dat hij onderscheidend is met zijn zaak. ‘Er is een cafetaria in de buurt, maar dat is niet vergelijken. Daarnaast hebben we koffie met gebak en serveren we een drankje. Een zaak als deze is hier nog niet.’

Het is de bedoeling dat Big Bread Kitchen Son en Breugel medio juni open gaat. Yao Li, die zelf in Eindhoven woont, zoekt zo’n 10 tot 15 medewerkers.

Over Big Bread Kitchen

De eerste zaak van Big Bread werd in 2003 door eigenaar Sheng Chen geopend in Tiel. Daarna volgden er meer vestigingen die onder leiding kwamen van familieleden van Chen. In 2008 werd het een franchiseorganisatie.


Reageer op dit artikel