nieuws

Restaria Den Doel krijgt Verantwoord Frituren-fiets

Bedrijfsvoering 529

Restaria Den Doel krijgt Verantwoord Frituren-fiets
Janneke van der Bijl van MVO (links) met Toon en Lion Bressers van Restaria Den Doel.

Restaria Den Doel is de prijswinnaar van de Verantwoord Frituren-Facebookactie. Ondernemers mochten daarom een oer-Hollandse fiets in ontvangst nemen.

Toon en Lion Bressers van Restaria Den Doel in Bladel zijn dolblij met de nieuwe fiets waarop hun logo naast het logo van Verantwoord Frituren prijkt. Bij de feestelijke uitreiking hoorden uiteraard bloemen. En niet zomaar bloemen, maar zonnebloemen. Zonnebloemolie is een belangrijk ingrediënt van vloeibare frituurvetten en zonder deze bloemen geen olie.

Gezondheid

Den Doel frituurt al jaren in vloeibaar frituurvet. Want, aldus de eigenaren, ‘bij Den Doel staat de gezondheid van de gast op nummer een’. ‘Mede zorgen voor de gezondheid van onze gast, is iets dat ons al jaren goed past’, zegt Toon op de Facebookpagina van Verantwoord Frituren. Daarom hangt al jaar en dag het Verantwoord Frituren gevelschildje in hun zaak.

Vloeibare frituurvetten

‘Toon en Lion willen het beste voor hun klanten en wie frituurt in vloeibare frituurvetten, volgens de Verantwoord Frituren spelregels, kan zijn klanten op een verantwoorde manier laten genieten van de goudgele frietjes’, aldus MVO, de ketenorganisatie voor oliën en vetten.

Meer informatie over de campagne is te vinden op Friturenindehoreca.nl en via Facebook en Instagram.

Verantwoord-Frituren-Restaria-Den-Doel-

Janneke van der Bijl van MVO (rechts) met Toon en Lion Bressers van Restaria Den Doel.


Reageer op dit artikel