nieuws

Plaza Vorden wordt Eetwinkel Vorden

Bedrijfsvoering 1492

Cafetariahouders Xiao Chi en Armin Cai in Vorden stappen van Plaza over op Eetwinkel. De zaak wordt de komende tijd flink verbouwd.

Plaza Vorden wordt Eetwinkel Vorden

De verbouwing gebeurt in twee etappes, van 18 tot en met 21 maart en van 25 tot en met 28 maart is de zaak gesloten. Begin april volgt de her- opening van Eetwinkel Vorden.

Volledig nieuw interieur

Het voorjaar is een mooi moment voor de opening, omdat het terras wordt uitgebreid en de buitengevel een frisse uitstraling krijgt. Ook van binnen wordt de zaak volledig verbouwd, zo komt er een nieuwe vloer, een nieuw plafond en een restyling van het meubilair.

Nieuwe impuls

‘Na vijf jaar onder de vleugels van formule Plaza te hebben gewerkt, zijn we op zoek gegaan naar iets nieuws’, zegt Xiao Chi. ‘We willen meegroeien met de tijd en de zaak een nieuwe impuls geven. Daarbij willen we graag onze vrijheid in het ondernemerschap behouden, terwijl we ondersteuning ontvangen op het gebied van onder andere lokale marketing. Eetwinkel sluit goed aan bij onze wensen en wij denken hiermee een mooie stap te maken voor de toekomst.’

Chi waardeert daarnaast het contact met andere Eetwinkel-ondernemers. ‘We zijn nog maar net binnen de groep geïntroduceerd en merken nu al dat iedereen erg behulpzaam is en dat het echt een club gepassioneerde ondernemers is.’

Dorpsbewoners en toeristen

Eetwinkel Vorden moet niet alleen voor dorpsbewoners een plek zijn, maar ook voor de vele toeristen die Vorden bezoeken voor het kasteel en monumenten. Ook is het dorp populair onder wandelaars, omdat het Pieterpad door het Gelderse dorp loopt.

Mensen kunnen bij Eetwinkel Vorden straks terecht voor lunch, diner, een kop koffie, verse friet, snacks, luxe broodjes, burgers, glutenvrije snacks, vegetarische producten en salades. Daarbij krijgt Eetwinkel Vorden een volledige nieuwe ijscorner voor softijs en milkshakes.


Reageer op dit artikel