nieuws

Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers bereikt mijlpaal

Bedrijfsvoering 500

Het Aziatisch georiënteerde healthy foodconcept Eazie voegt zich toe aan de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Daarmee telt de vereniging inmiddels tien prominente leden uit de branche van maaltijdbezorgers.

Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers bereikt mijlpaal

Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche van maaltijdbezorgers hun krachten om gezamenlijk te streven naar een strak georganiseerde bezorgbranche. Die tien leden zijn: Domino’s Pizza, De Beren bezorgrestaurants, Spare Rib Express, Taco Mundo, FEBO, New York Pizza, SushiPoint, Johnny’s Burger Company, FFC (Kwalitaria) en Eazie. orgbranche.

Fast & healthy

Eazie is een Aziatisch georiënteerde foodformule, waarbij fast & healthy de pijlers van het concept zijn. De gebroeders Huang timmeren sinds 2004 aan de weg om gezonde en betaalbare maaltijden aan te bieden aan een breed publiek.

Formulehuis Kwalitaria sluit zich aan bij vereniging van maaltijdbezorgers

Van elkaar leren

Inmiddels telt de keten 23 vestigingen en sinds 2016 wordt ook fors ingezet op bezorging. ‘Samen met de NLVVM willen we proberen de snelgroeiende food deliverymarkt verder te professionaliseren’, zegt mede-eigenaar Shunli Huang. ‘Daarnaast denk ik dat we veel van elkaar kunnen leren, door onze kennis en die van de NLVVM te combineren. Hierdoor kunnen we ook onze groei verder realiseren.’

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Zeshonderd vestigingen

Deze tien bedrijven aangesloten bij de NLVVM vertegenwoordigen meer dan zeshonderd vestigingen en tienduizend werknemers in de maaltijdbezorgbranche. De belangrijkste doelstelling van de vereniging is het behartigen van de belangen van de bedrijven werkzaam in de branche. Daarnaast zet de NLVVM zich in voor professionalisering van deelnemende ketens.

 

 

 


Reageer op dit artikel