nieuws

Family-ondernemer opent tweede zaak in Purmerend

Bedrijfsvoering 832

Family-ondernemer opent tweede zaak in Purmerend

Cafetaria Zuid is onlangs omgetoverd tot Family Purmerend. Het is de tweede Family-vestiging voor ondernemer Rong Wei Zhu.

De ondernemer, die de roepnaam Sky gebruikt, opende op donderdag 21 maart zijn gloednieuwe Family Purmerend. Na een vlotte verbouwing van drie dagen is zijn zaak helemaal klaargestoomd.

Family Purmerend staat in het voormalige Cafetaria Zuid. De voormalige eigenaars zochten een nieuwe ondernemer. Sky besloot deze kans aan te grijpen om zijn tweede Family te openen.

Family Purmerend

Positief over locatie

Sky’s keuze voor Purmerend-Zuid rust op het feit dat er een woonwijk in de omgeving is. ‘Het ziet er netjes uit en inwoners kunnen op die manier fijn terecht bij het eethuis.’ De nieuwe Family-vestiging bevindt zich in een winkelcentrum. Sky kiest ervoor alle dagen van de week open te zijn.

Friet en snacks

De formule Family is geen onbekende voor Sky. ‘Ik heb zelf in Aalsmeer een Family. Die staat er nu bijna drieënhalf jaar.’ In Aalsmeer focust Sky zich echt op de burgers. In Purmerend zal Sky meer inzetten op de snacks en friet.

Family Purmerend

Veel ervaring

Sky’s horeca-ervaring gaat ver terug. Zijn hart en nieren zitten in de business. ‘In meer dan 10 jaar heb ik in verschillende restaurants mogen werken’, vertelt de ondernemer. ‘Dit was onder meer in de cafetaria van mijn tante.’

Cafetaria en eethuis

Zijn kennis van zowel het restaurantleven als de cafetaria is volgens Sky ideaal voor een eethuis als Family. ‘Dat ik uiteindelijk bij Family terecht ben gekomen, is niet gek. De combinatie van cafetaria én eethuis trekt mij.’


Reageer op dit artikel