nieuws

Snackbar de Saen is nu Family Saendelft

Bedrijfsvoering 420

Ondernemer Yan Shi heeft zijn snackbar in Assendelft om laten bouwen tot Family. Daarmee heeft FHC Formulebeheer er een bijzondere locatie bij: een cafetaria en Chinees afhaalrestaurant in één.

Snackbar de Saen is nu Family Saendelft

Yan Shi runt sinds 2010 samen met zijn vrouw Sabrina Chinees afhaalrestaurant Kaihua in Assendelft met een snackbar in hetzelfde pand. De snackbar is deze week heropend als Family Saendelft. De Chinese afhaal blijft behouden. De zaak staat bekend om de traditionele Chinese gerechten.

De nieuwe Family is gevestigd in een winkelcentrum in de wijk Saendelft, met voldoende parkeergelegenheid. FHC noemt het ‘een ideale Family-locatie’.

Familie van elkaar

Omdat Yan Shi een warme band heeft met de omgeving, koos hij ervoor om niet de stad Assendelft in de naam te verwerken, maar de naam van de wijk. ‘Bij ons in de wijk zijn wij als een familie van elkaar,’ aldus Shi. ‘Family past dus heel goed.’

Oude nest

De ondernemers zijn geen vreemden van FHC. Yan Shi en Sabrina hebben eerder een Family-vestiging gerund in Heerhugowaard. De ondernemer keert dus weer terug op het oude nest. Ook heeft hij een zaak in Alkmaar, automatiek AC de Boer.

Tankstation en kerk

Er staan de komende weken nog meer bijzondere openingen op de rol voor FHC Formulebeheer. Eind februari opent Foodmaster Dokkum, een locatie naast een tankstation. Daarnaast is het formulehuis al een tijdje bezig met een Family-vestiging in een kerk in het Zeeuwse Axel. Het is de bedoeling dat deze in april of mei van start kan gaan. In diezelfde periode opent een nieuwe Family de deuren in Maarssen. Family Purmerend draait inmiddels, maar de verbouwing is nog niet afgerond.

Reageer op dit artikel