nieuws

Kwalitaria De Musketiers opent in Ter Apel

Bedrijfsvoering 496

2019 is een bijzonder jaar voor ondernemers Kevin en Marloes. Niet alleen gaan zij in oktober trouwen, ook openen zij hun tweede zaak. Ze runnen al zes jaar Kwalitaria ’t Middelpunt in Emmer Compascuum en zijn nu klaar voor de volgende stap.

Kwalitaria De Musketiers opent in Ter Apel

Kwalitaria De Musketiers in Ter Apel wordt op dinsdag 5 februari geopend. Eigenaar Kevin Siersema vertelt dat hij de naam van de locatie – waar voorheen een kroeg met slijterij gevestigd was – graag in ere houdt: ‘De Musketiers is een begrip in het dorp!’. Volgens Kevin wordt De Musketiers een plek die voor iedereen toegankelijk is. ‘Iedereen is welkom. Bij Kwalitaria De Musketiers kun je na het shoppen lekker eten en drinken, maar zomers kun je ook lekker op het terras zitten en kijken naar de bootjes die langs varen. We hopen dat we van toegevoegde waarde worden in het dorp, waar iedereen met een glimlach binnenstapt en met een glimlach vertrekt.’

De Musketiers

Kevin Siersema en zijn vriendin Marloes.

Voor elk wat wils

Kevin vertelt enthousiast over het assortiment: ‘Je kunt bij ons écht lekker eten. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Complete maaltijden, burgers, friet, snacks, salades, belegde broodjes en een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils. We hopen alle buurtbewoners binnenkort te ontmoeten.’

Reageer op dit artikel