nieuws

De Pizzabakkers hebben nu ook een vestiging in Amsterdam Noord

Bedrijfsvoering 176

Afgelopen weekend werd de opening feestelijk gevierd en werden buurtbewoners en vrienden getrakteerd op pizzapuntjes en een glas prosecco. De Pizzabakkers hebben nu ook een vestiging in Amsterdam-Noord.

De Pizzabakkers hebben nu ook een vestiging in Amsterdam Noord
Pizzaketen De Pizzabakkers groeide vorig jaar met 51 procent

Op de hoek van de Nieuwendammerdijk en de Waddenweg, tegenover ijssalon IJskoud de beste ligt het nieuwste lid van De Pizzabakkers familie. De Pizzabakkers Noord is een plek voor het hele gezin, waar kinderen kunnen spelen in de speelkeuken terwijl ouders in het restaurant een glas prosecco drinken.

Pizza & prosecco

De Pizzabakkers staat bekend om zijn Italiaanse houtovenpizza’s. Door het authentieke Romeinse recept is de bodem dun en krokant. ‘We werken met louter verse ingrediënten en al onze producten worden vers gemaakt. Die liefde voor kwaliteit proef je. Behalve om pizza draait het bij het bedrijf ook om prosecco. Bubbels worden in ons land nog vaak geassocieerd met luxe, maar in Italië is prosecco iets voor elke dag. Kies voor een lichte frizzante, een verfijnde spumante of een verfrissende cocktail zoals de scroppino’, aldus De Pizzabakkers.

Reageer op dit artikel