nieuws

VHC ActiFood viert nieuw verscentrum met huisbeurs

Bedrijfsvoering 870

VHC ActiFood in Oosterwolde viert het in gebruik nemen van een gloednieuw verscentrum met een tweedaagse openingsbeurs. Het is de eerst keer dat de horecagroothandel een huisbeurs organiseert.

VHC ActiFood viert nieuw verscentrum met huisbeurs

Het nieuwe verscentrum van VHC ActiFood is te vinden op het terrein naast de bestaande horecagroothandel in Oosterwolde. In een pand van 3000 vierkante meter zijn een groenteafdeling, een groentesnijderij, een slager, een visafdeling en een in- en uitgaande expeditie onder één dak te vinden. Het assortiment is volgens de groothandel gevarieerd en sluit nauw aan bij de wensen van de hedendaagse consument die bewust kiest voor regionale, duurzame, fair trade en biologische producten.

Pierre Wind

Zo’n 110 (merk)fabrikanten zijn aanwezig op de openingsbeurs om hun producten te laten proeven en om presentaties te verzorgen. Televisiekok Pierre Wind geeft kookdemonstraties. ‘Veel mensen denken dat we alleen een bezorgende groothandel voor de kleine horeca zijn en dat we alleen patat en frikandellen leveren, maar we kunnen zoveel meer’, zegt directielid en mede-oprichter Evert Blaauw.

Het is de eerste keer dat de grossier een huisbeurs op deze schaal organiseert. ‘We hebben hier bewust voor gekozen en staan dit jaar niet met een stand op Horeca EvenTT in Assen’, aldus Evert Blaauw.

De openingsbeurs van VHC ActiFood vindt plaats op maandag 28 januari en dinsdag 29 januari. Horecaondernemers en klanten van VHC ActiFood zijn welkom van 14.00 tot 20.00 uur.

Over VHC ActiFood

VHC ActiFood bestaat sinds 24 januari 2000 en is opgericht door Evert Blaauw, Jan Veenstra, Bert Geuze en Koenraad Winter. Bij de zelfstandige horeca (bezorg)groothandel werken in totaal 250 medewerkers. Het transport vindt zo duurzaam mogelijk plaats; de vrachtwagens worden gekoeld door middel van zonnepanelen op hun dak.

Naast een verscentrum en groothandel, maakt Horecawerf Noord Nederland in Oosterwolde deel uit van VHC ActiFood. In deze 2000 vierkante meter tellende showroom krijgen horecaondernemers inspiratie voor de mogelijkheden op het gebied van interieur, keukenapparatuur, techniek en dienstverlening.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel