nieuws

Nieuw bezorgplatform Happie focust op lage kosten

Bedrijfsvoering 279

Happie is een nieuwe lokaal bezorgplatform in Enschede. Er zijn inmiddels twintig horecabedrijven aangesloten die een vaste commissie betalen.

Nieuw bezorgplatform Happie focust op lage kosten

De website happie.online is sinds kort in de lucht. Deze werkt volgens de makers ook goed op mobiele telefoons. Het bezorgplatform zegt de consument en ondernemer blij te willen maken ‘met een eerlijk bestelplatform en de beste gebruikservaring’. Voor de ondernemer is het kostenplaatje simpel: zij betalen 6 procent provisie, all-in.

Kosten laag

De ambitie van Happie is om de kosten voor de consument en ondernemer zo laag mogelijk te houden. ‘Door de lage kosten van de ondernemer kunnen ook zij de prijzen voor het bestelde eten laag houden én zelfs leuke acties aanbieden, uiteenlopend van speciale kortingsacties tot een gratis drankje bij bestellen. Diverse ondernemers bieden nu al mooie kortingen aan, waardoor het dus zeker loont om eens de prijzen te vergelijken. Zo heeft iedereen voordeel bij het gebruik van Happie.’

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Starten met maaltijdbezorging: 10 vragen om te beantwoorden

Happie is ook op social media actief, zoals winacties op de Facebook. Daarnaast tonen ook de restaurants zelf hun lekkerste gerechten met aantrekkelijke foto’s.

Menu zelf bijhouden

Happie.online is achter de schermen bezig met nieuwe mogelijkheden en wensen van ondernemers. Het doel is om het platform zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij hun behoefte. Zo kunnen ondernemers ook hun volledige menukaart op Happie plaatsen en deze gemakkelijk bijhouden, wat ook weer handig is voor hun eigen websites. Happie zegt niet de website van de ondernemer te willen vervangen, maar een mooie toevoeging zijn op hun eigen mogelijkheden.

Reageer op dit artikel